Već 35 godina s vama

Oglasnik d.o.o. osnovan je 1989. godine u Zagrebu, a 11. veljače iste godine se pojavio prvi broj tiskanog Oglasnika na kioscima koji je u to vrijeme bio prva privatna novina – ne samo na našim prostorima nego i na području cijele istočne Europe! Danas Oglasnik izlazi jednom tjedno (petkom), u prosjeku objavljuje oko 12.000 oglasa u svakom broju. Zahvaljujući stručnosti svojih djelatnika, kvalitetnim proizvodima i uslugama etablirao se kao jedan od lidera na tržištu oglašavanja. Željni podijeliti svoje znanje i iskustvo o velikom broju tema, 2023.godine osnovali smo Oglasnikov blog, mjesto gdje se nalaze novosti i zanimljivosti koje ćete sigurno htjeti čitati. Tražite li praktične savjete ili način za razbiti dosadu, Oglasnikov blog je tu za Vas!

Naši autori bloga:

Ružica Bagarić

Veliki obožavatelj recenzija, novosti iz svijeta nekretnina, putovanja i, kako ona kaže, “činjenica koje možda zatrebaš na kvizu”. Možete biti sigurni da će Vam njene blog objave uvijek otkriti nešto novo i drugačije. Uvijek spremna pronaći novi interes i u detalje istražiti svijet oko sebe, u blogovima očekujte neočekivano. Svoje interese i strast za korisnim informacijama je dodatno produbila tijekom studija međunarodnog poslovanja na RIT Croatia gdje se specijalizirala za marketing i management. Kada se ne bavi obavezama, voli čitati, gledati filmove i slušati glazbu.

Ivan Petar Preradović

Ivan Petar je već od malih nogu bio zaljubljen u automobile (čitaj zaluđen). Iako je kroz periode života nalazio druge zanimacije i hobije, automobili su uvijek bili njegova strast. Završio je RIT Croatia (smjer međunarodno poslovanje i financije) te je vrlo aktivan u svijetu automobila i na dnevnoj bazi prati novosti iz automobilističke industrije. U slobodno vrijeme se rekreativno bavi sportom, posebice košarkom i nogometom koje je i trenirao; dok ostatak vremena provodi s obitelji. Ako ga pitate kako izgleda posao iz snova bi Vam rekao da samo pogledate Top Gear i The Grand Tour.

Antonela Jakopčević

Analitičar, nekad previše, nekad s razlogom. Sarkastična, s dobrim i lošim forama. Diplomirani komunikolog koji voli pisati, a još više pričati. Ne postoji tema o kojoj ne može nešto reći ili debatirati. Puna zanimljivosti i raznog znanja, Antonela je odličan savjetnik koji će naći odgovor na svako pitanje. Zahvaljujući njenom iskustvu i analitičkim vještinama dobit ćete najbolje ideje kako poboljšati nešto. U slobodno vrijeme voli putovati i opustiti se.